Adresse:  Rugløkkevej 8B, 5240 Seden
RING:  69804870

Vi har de rigtige løsninger

IT løsninger:  - Microsoft server - Virtual server - VMWare - serviceaftaler

EXCHANGE SERVER

Reducer jeres omkostninger til kommunikation med Microsoft Exchange Server 2010
Microsoft_Exchange_Server_2010

Microsoft Exchange Server 2010 er en kommunikations-server, der bruges til e-mail, kalenderstyring og håndtering af kontakter på pc’er, mobile enheder og web browsere.

Der er nu også mulighed for at modtage telefonbeskeder, sms’er og telefaxer i indbakken. Microsoft Exchange Server er designet til at levere den sikkerhed og stabilitet, som moderne virksomheder kræver.

Windows Server

Reducer tidsforbrug og omkostninger med Windows Server 2008 R2Windows_Server_2008


Den nye version af Windows Server 2008 giver dig nye Hyper-V virtualiseringsværktøjer, forbedrede administrations-muligheder og effektiv integration med Windows 7.


Det reducerer  tidsforbruget og omkostningerne og skaber en platform for et dynamisk datacenter, der kan administreres effektivt.

VIRTUEL SERVER

Virtuel server – til gavn for miljø og økonomi. Nedsæt virksomhedens energiforbrug, reducer it-installationens kompleksitet og forhøj driftssikkerheden med virtuelle servere!


Virtuelle servere tjener sig hurtigt ind –  både på elregningen og i driftssikkerheden.


Virtuelle servere nedsætter energiforbruget 
Med virtuelle servere kan du nedsætte virksomhedens elforbrug til gavn for både miljøet og økonomien.
Virtuelle servere giver større it-driftssikkerhed 
Virtuelle servere gavner også it-sikkerheden.  Når man adskiller applikationer på virtuelle servere, reducerer man kompleksiteten i firmaets it-installation og opnår også højere driftssikkerhed.

Takket være den større overskuelighed bliver det nemmere at udarbejde virksomhedens plan for systemgendannelse efter nedbrud.

VMware

VMware er det mest udbredte virtualiserings-software på markedet
Med VMware kan du optimere og styre it-miljøer fra desktop til datacenter.

VMware er det eneste produktionsklare virtualiserings-software i verden, og det bliver brugt af over  20.000 virksomheder af alle størrelser i en lang række forskellige miljøer og applikationer.
VMware er fuldt optimeret, grundigt testet og certificeret til den bredest mulige vifte af hardware, operativsystemer og software-applikationer.

Mangler du hjælp

Rextech kan klare alle virksomhedens it-behov.
Vi tilbyder kvalificeret it-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder, og vi dækker hele Danmark. Vi kan hjælpe jer med alt fra serverinstallationer over økonomisystemer og serviceaftaler til hosting. Samtidig kan vi tilbyde et højt serviceniveau, personlig betjening og lave priser.
KONTAKT OS
Åbningstider:
Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30