Adresse:  Rugløkkevej 8B, 5240 Seden
RING:  69804870

Om Rextech

Rextech er placeret midt i Danmark – i Seden ved Odense
til forsiden

REXTECH

Rextech er placeret midt i Danmark – i Seden ved Odense.

Priser

Løsninger

Serviceaftale

Referencer

En Lille Historie

Firmaet er ejet og grundlagt af Rex Sander Jakobsen. Han er oprindeligt udlært elektriker, men hans faglige interesse sendte ham hurtigt videre på datanom-uddannelsen på Tietgenskolen i Odense.

 
Han er født i 1974, far til to drenge – og i øvrigt i besiddelse af en stærk interesse for fodbold.

 
Vejen til eget firma begyndte som intern it-konsulent i Semco Telecom i Odense, hvor det primære arbejdsområde var netværk – såvel vedligeholdelse som opbygning og udvikling. Efter et par år gik det til Siemens Technology Services med ansvar for netværk og servere. Det var i denne periode, at Rextech så småt blev startet op. Rex fortsatte i firmaet, også efter Jansson Kommunikation overtog det. I alt blev det til otte år, hvoraf han de sidste tre år sad i presales-afdelingen, hvor alle Cisco-produkter gik gennem ham.


 
I 2008 blev det tiden for Rex at give Rextech sin fulde opmærksomhed. Rextech beskæftiger i dag tre konsulenter ud over ejeren. Vi sætter stor pris på firmaets nuværende størrelse. En lille trofast og yderst kompetent stab er med til at skabe den kultur, der er af største vigtighed for os: Vi er meget tæt på vore kunder – og vigtigere endnu: De er tæt på os. Vi har en klar målsætning om altid at levere et professionelt arbejde, som opfylder vore kunders behov – ikke mindst når de ændrer sig. Vi ser helt enkelt vore kunder som samarbejdspartnere.


 
Åbningstider:
Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30
flaggraduation-hatgiftrocket